Wij zijn Sven & Jeroen. Onze liefde voor Frankrijk én voor honden heeft ons gebracht waar we nu zijn. Een kleine 2 jaar geleden leerden we Frank & Daniëlle kennen; twee geweldig lieve mensen, die hun hart en ziel in Le Chalet hebben gelegd. Wij zijn er trots op om het moois dat zij hebben opgebouwd, samen met hen te mogen voortzetten!

 

Daniëlle en Frank hebben zelf momenteel 5 honden ( 2 verschillende rassen en komen van een roedel van 8 ). Wij hebben een ridgeback, Jade. Bij le Chalet verwelkomen we een onbeperkt aantal honden en zijn deze méér dan welkom!

 

Le Chalet - Dordogne is ons vakantiehuisje middenin de velden en de bossen voor mensen die hun honden ( groot en klein ) mee willen nemen op vakantie. Gezien de bijna onmogelijke opdracht van het vinden van een vakantieadresje waarbij onze honden veilig meekonden en niet heel de tijd aan de lijn moesten, hebben we zelf iets gekocht. Deze Canadese blokhut hebben we 15 jaar geleden zelf gebouwd en is speciaal voor hondjes op de verhuurmarkt voor vakantiehuizen gebracht. Het huisje is volledig vrijstaand en het terrein is 3000 m² groot en volledig omhein

Alle comfort is aanwezig en u huurt rechtstreeks van de eigenaars, zonder tussenpersoon.

U kan ons bereiken via volgende gegevens ;
Sven Daam
00 31 6 81798813
info@lechaletdordogne.com
of via het contactformulier